
Pokud i ty chceš ve své provozovně podávat zákazníkům pivo v té nejlepší kvalitě, stačí se ozvat.
Přijedeme do tvé hospody a projdeme péči o pivo od A do Z.
Začneme dole ve sklepě, kde si řekneme něco o zaskladňování piva, dobře zvoleném tlačném plynu, čistotě skladovacích prostor a skončíme na výčepu.
Tam si povíme pár věcí k údržbě výčepního pultu, ruční myčky pivního skla, kohoutů a v neposlední řadě něco k čistotě pivního skla.
Nakonec nás bude čekat to nejlepší. ČEPOVÁNÍ!
Ono totiž správně načepovat pivo není jen tak.
Dozvíš se pravidla správného čepování piva a doladíme to k dokonalosti.
Výsledek z toho všeho se bude líbit nejen tobě, ale hlavně tvým zákazníkům.
Co se dozvíš
Jak vše nastavit.
Jak o vše pečovat .
Jak správně čepovat.

Tak co,
kdy se koukneme na ten tvůj výčep?